Na bijna 2 jaar is zondag het doek gevallen voor The Bodyguard. Romy Monteiro nam met tranen afscheid van de musical, die ook haar grote doorbraak betekende. De musicalster onthult haar toekomstplannen. 

Article continues after the ad

Geen musical

De dochter van Antje Monteiro stond de afgelopen twee jaar te schitteren op de planken. Wat gaat ze doen nu The Bodyguard is gestopt? Met een huwelijk op de planning heeft Romy genoeg te doen, maar ook op carrièregebied staan er spannende dingen voor de deur. Andere dingen, want Romy is ondanks haar grote succes voorlopig klaar met de musicalwereld. "Ik denk dat ik voorlopig niet terugkeer in een musical. Na twee jaar The Bodyguard vind ik het goed om mezelf verder te ontplooien," zegt Romy.

Duizendpoot

Romy onthult dat er veel leuke dingen aankomen. "Wat heel fijn is, is dat ik bij The Bodyguard heel veel andere dingen heb mogen doen, bijvoorbeeld meedoen aan Dance, Dance, Dance, een platencontract getekend en een tv-contract bij AVROTROS," zegt ze tegen RTL Boulevard. "Dus meerdere programma's, eigen muziek. Tja, wat komt er eigenlijk niet?" De musicalster wil zo snel mogelijk aan de slag met haar nieuwe klussen. "Eerst drie weken naar Bali, genieten, en dan weer vol aan de bak."

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders