Na bijna 2 jaar is zondag het doek gevallen voor The Bodyguard. Romy Monteiro nam met tranen afscheid van de musical, die ook haar grote doorbraak betekende. De musicalster onthult haar toekomstplannen. 

Geen musical

De dochter van Antje Monteiro stond de afgelopen twee jaar te schitteren op de planken. Wat gaat ze doen nu The Bodyguard is gestopt? Met een huwelijk op de planning heeft Romy genoeg te doen, maar ook op carrièregebied staan er spannende dingen voor de deur. Andere dingen, want Romy is ondanks haar grote succes voorlopig klaar met de musicalwereld. "Ik denk dat ik voorlopig niet terugkeer in een musical. Na twee jaar The Bodyguard vind ik het goed om mezelf verder te ontplooien," zegt Romy.

Duizendpoot

Romy onthult dat er veel leuke dingen aankomen. "Wat heel fijn is, is dat ik bij The Bodyguard heel veel andere dingen heb mogen doen, bijvoorbeeld meedoen aan Dance, Dance, Dance, een platencontract getekend en een tv-contract bij AVROTROS," zegt ze tegen RTL Boulevard. "Dus meerdere programma's, eigen muziek. Tja, wat komt er eigenlijk niet?" De musicalster wil zo snel mogelijk aan de slag met haar nieuwe klussen. "Eerst drie weken naar Bali, genieten, en dan weer vol aan de bak."

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders