Het nationale Junior Songfestival keert na een jaar afwezigheid terug op televisie. Vorig jaar was de nieuwe opzet van de talentenjacht voor kinderen alleen online te zien. Romy Monteiro neemt de presentatie over van Jan Smit, kondigde de AVROTROS woensdag aan.

Lees ook: Onthuld: wanneer Romy Monteiro gaat trouwen

Junior Songfestival

Op basis van twee halve finales en een finale op zondag 16 september kiest een jury de Nederlandse inzending voor het Junior Eurovisie Songfestival dat dit jaar in Georgië plaatsvindt. Er zijn zes acts, blijkt uit een video die woensdag op de website van de publieke kinderzender Zapp verscheen.

Extra speciaal

Romy Monteiro vindt het een eer dat ze het liedjesfestijn gaat presenteren: "Het is een jubileumjaar: Junior Songfestival bestaat vijftien jaar en komt na een jaar van afwezigheid terug op televisie. De afgelopen jaren bleek het festival al een ware springplank voor jonge zangtalenten. En de jongens en meiden die we dit jaar in de halve finales zien zijn ook stuk voor stuk veelbelovende talenten."

OG3NE

Bekende deelnemers van het Junior Songfestival zijn OG3NE, zij deden dit jaar mee met het Eurovisie Songfestival. Ook anderen zijn nog steeds actief in de muziekindustrie, zoals Ralf Mackenbach, Rachel Traets, Mainstreet, de tweeling Mylène & Rosanne en het groepje KISSES van vorig jaar. Oud-deelnemers Shalisa en Femke zijn tegenwoordig te zien in een Disney-serie en Gaia Aikman (2007) speelt nu de hoofdrol in musical The Lion King.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders | Bron: ANP

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders