Romy Monteiro (28) is een schoonheid eerste klas. Ze is altijd verzorgd tot in de puntjes en weet precies hoe ze de camera moet verleiden. Maar ook Romy staat wel eens ‘lelijk’ op de foto. En daar schaamt ze zich totaal niet voor.

Op haar Instagram deelt ze maar liefst tien foto’s die je zou kunnen bestempelen als bloopers. Romy kan er zelf in ieder geval hard om lachen.
’Dit is de ‘maar jij staat altijd knap op foto’s’ ode post’, schrijft ze bij de plaatjes. ‘Alsjeblieft, enjoy.’ Monica Geuze en Chantal Janzen strooien met hun ’haha’s en Lisa Sips voegt daaraan toe ’Heerlijk mens ben je!!!’.

Chronisch stoned

Ook Patrick Martens kan duidelijk genieten van de ’mislukte foto’s van Romy. ‘Hahaha ik ga stuk! Alsof je chronisch stoned bent! Hartje foto 4’, schrijft hij bij de post. De meest grappige reactie is toch wel van Bas van Teylingen.  ‘Zijn dit de promo foto’s voor The Walking Dead?’ reageert hij met de hashtag #ikvraagditvooreenvriend.

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Article continues after the ad

Nog steeds veel te knap!

Ondanks het feit dat de foto’s geen enkel magazine zouden halen, vinden volgers haar nog steeds prachtig. ‘Hahhaaaa nog steeds knap tho’, reageert Pleun Bierbooms. ’En nog steeds veel te knap! Trut!’, schrijft Do met allerlei emoticons.

Goede Tijden, Slechte tijden

Romy Monteiro is behalve op haar Instagram elke dag te bewonderen in Goede Tijden, Slechte tijden. De zangeres en musicalster maakte 10 maart haar debuut in Meerdijk als Indra Kalkhoven, de ex-vriendin van Richard van Noten. Ze noemde haar rol in GTST een droom die uitkomt.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.