Romy Boomsma en haar man Arie Boomsma wachten met smart op de komst van hun derde kindje. De brunette is hoogzwanger en deelt prachtige kiekjes van haar enorme babybuik.

Romy en Arie maakten in december bekend dat ze een kindje verwachten. Een maand later onthulden ze het geslacht van de baby: een meisje. Romy zit in de laatste fase van haar zwangerschap. Nu is het wachten tot de baby zich aandient. 

Article continues after the ad

Zwangerschapsfoto's

Het stel heeft in ieder geval genoeg foto's om terug te blikken op Romy's derde zwangerschap. De brunette is meerdere keren op de kiek gezet door een fotograaf. Het resultaat van de zwangerschapsshoot deelt ze met trots op Instagram. 

Miljoenenhuis in Abcoude

Het is het derde kindje voor Romy en Arie: eerder kregen ze al dochtertje Bobby Jo en zoontje Mozes Wolf. De zwangerschap is overigens niet de enige verandering in het leven van de presentator en zijn geliefde. Het stel kocht onlangs een vrijstaand rijksmonument van meer dan twee miljoen euro, langs het slingerende riviertje ’t Gein, in het miljonairsdorp Abcoude. In hun nieuwe optrekje hebben het stel hun kinderen Bobby en Mozes de beschikking over bijna vijfhonderd vierkante meter woonruimte, inclusief gastenverblijf. 

 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.