New year, new me! En op naar de gym! Romy Boomsma gelooft daar niet zo in. De brunette en moeder van 2, nummer 3 on the way gaat gewoon naar de sportschool, maar dat heeft helemaal niets te maken met goede voornemens. Of omdat ze zo nodig manlief Arie wil zien. Haar sportschoolregime is een cadeautje aan zichzelf, meldt Romy op Instagram.

"Ik moet altijd een beetje lachen als mensen denken dat ik automatisch ook énorm van sporten geniet, omdat Arie dat doet. Doe ik niet per se en de Vondelgym was al een jaar open voor ik me ertoe had gezet om er iets anders te doen dan Acai bowls eten," vertelt de jonge moeder."

Maar: ik weet dat ik me veel beter voel als ik wel sport." Vooral tijdens haar zwangerschap vond ze het fijn dat ze was blijven sporten. "Mijn zwangerschap en bevalling van Mozes was zoveel fijner (en het herstel zoveel sneller!) omdat ik wel rustig door ben blijven sporten."

Article continues after the ad

Ze raadt haar volgers dan ook aan in het nieuwe jaar toch maar naar de sportschool te gaan. "Ik vind het echt een cadeautje aan mezelf en mijn lichaam", spoort ze haar volgers aan. 

P.S. moeite met sport, jezelf naar de gym sleuren?

En volhouden (op die loopband)? Hou dan de volgende beweegreden in je achterhoofd: 1) gezondheid, 2) intrinsieke waarde, 3) competent voelen, 4) sociale contacten. Tot slot: sportief kun je worden. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Edwin Smulders, Instagram