Het aftellen is begonnen voor Romee Strijd. Het internationale topmodel bevalt zeer binnenkort van haar eerste kindje. Om haar prachtige babybuik te vereeuwigen, poseert ze voor een naaktshoot. Grote liefde en aanstaande vader Laurens van Leeuwen gaat ook uit de kleren!

Romee houdt haar volgers sinds de bekendmaking van haar zwangerschap al op de hoogte met foto’s van haar groeiende buik. Volgens fans straalt het model de afgelopen maanden, en dat is niet anders op de nieuwe fotoreeks. 'Almost that time', aldus de blondine bij een van de foto’s, doelend op haar uitgerekende datum. Bij een ander kiekje, waarop ook Laurens in de lens kijkt, schrijft ze: 'My loves'.

Prachtig zwanger

Haar volgers kunnen niet vaak genoeg zeggen hoe mooi zwanger Romee is. 'Wat ben je prachtig!', reageert Nicolette van Dam op een van de foto’s. 'Gorgeous mama!', voegt Paris Hilton eraan toe.

Niet vanzelf

Romee maakte eind mei bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Dat was door haar aandoening alles behalve vanzelfsprekend. De 24-jarige Strijd schreef op Instagram dat ze dankbaar was voor de zwangerschap, nadat ze twee jaar geleden te horen kreeg dat ze PCOS – een aandoening aan de eierstokken – had. Een maand later onthulden Romee en Laurens het geslacht van hun kindje. Bij een bijzondere foto liet het stel weten een meisje te krijgen. Naar verwachting mag het stel hun dochter in december voor het eerst in de armen houden.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.