Geheel in strijd met haar leven in de schijnwerpers is topmodel Romee Strijd in het diepste geheim getrouwd met haar grote liefde Laurens, de zoon van Het Familiediner-presentator Bert van Leeuwen.

Toen het Nederlandse topmodel Romee Strijd (23) jaren geleden met haar vriend Laurens van Leeuwen, de zoon van EO-presentator Bert van Leeuwen, naar de VS emigreerde, ging dat niet zonder slag of stoot. ‘Ik heb het niet altijd makkelijk gehad daar,’ bekende Romee in magazine Vogue. ‘Ik ben een enorme huismus en miste mijn familie en vrienden in Nederland erg. Maar inmiddels heb ik het hier reuze naar mijn zin.’ Zoetermeerse Romee, die in 2015 Doutzen Kroes opvolgde als model voor het prestigieuze lingeriemerk Victoria’s Secret, weet zich in alles wat ze doet gesteund door haar Laurens. De twee wonen samen in de wijk Chelsea in New York en zijn al acht jaar samen. In interviews heeft Romee weleens verteld graag met Laurens te willen trouwen. Nu blijkt dat het Nederlandse topmodel en haar grote liefde in het diepste geheim al in het huwelijksbootje zijn gestapt!

Appartement

Waar Romee doorgaans vrij veel van haar privéleven op haar Instagram-pagina prijsgeeft, heeft ze haar 4,7 miljoen volgers niets verteld over haar huwelijk met Laurens. Afgelopen zomer kochten de twee voor een bedrag van 825.000 euro een prachtig appartement in Amsterdam-West; hun gezamenlijke uitvalsbasis voor als ze, zoals deze week, in Nederland verblijven. Uit de kadastrale gegevens van hun appartement blijkt dat Romee en Laurens dit gezamenlijk gekocht hebben en hun burgerlijke staat wordt daarbij aangeduid als: gehuwd! Het appartementencomplex waarin ze woonachtig zijn, heet De Liefde. Kan het nog mooier?

Lees het hele verhaal in Story. Editie 43 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.