Hoewel Romee Strijd (25) en Laurens van Leeuwen (30) de eerste maanden liever geen foto's deelde van dochtertje Mint, zijn ze toch van gedachte veranderd. Een paar weken terug deelde het model de eerste foto's van haar kindje. Ook nu plaatst ze weer een hoop lieve kiekjes op haar Instagram.

Quality time met gezin

Op Instagram deelt Romee meerdere foto’s van een dagje strand met haar gezin. 'Beach day with my loves', schrijft de trotse moeder erbij.

Article continues after the ad

Kopie van papa

Wat meteen opvalt op de kiekjes, is de stralende lach van de kleine Mint. Daarmee weet de dochter van Romee alle volgers van haar moeder te betoveren. 'Het valt me op dat Mint altijd lacht. Ze is zo schattig!', luidt een van de vele reacties. 'Wat een vrolijk kindje!', vult iemand anders aan. Ook noemen fans het meisje 'een kopie van haar vader'.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd)

Voor het eerst in beeld

Waar Romee en Laurens het gezichtje van de kleine Mint de eerste maanden bewust buiten beeld hielden, krijgen fans haar sinds kort wél van top tot teen te zien. 'Op een of andere manier vind ik het zo spannend om haar te posten, ik ben zo lang getwijfeld', schreef de trotse moeder bij een filmpje én meerdere foto’s van haar dochter. 'Ik weet niet precies waarom, maar op dit punt voel ik mij er klaar voor. Ik ben zo trots en er is niemand die mij zo aan het lachen weet te maken als zij. Mijn liefde voor haar is onbeschrijfelijk.'

Zwangerschap niet vanzelfsprekend

Romee maakte in mei 2020 bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Dat was door haar aandoening alles behalve vanzelfsprekend. Het model schreef op Instagram dat ze dankbaar was voor de zwangerschap, nadat ze twee jaar geleden te horen kreeg dat ze PCOS – een aandoening aan de eierstokken – had. Een maand later onthulden Romee en Laurens het geslacht van hun kindje. Bij een bijzondere foto liet het stel weten een meisje te krijgen. Begin december 2020 liet het stel weten dat hun dochter Mint geboren was. Dit deed het model met een prachtige foto, waarop te zien was hoe ze haar kindje in de armen hield.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd)

Bron: Flair | Beeld:  Brunopress & Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.