Lange Frans is met zijn ex Danielle naar Ibiza afgereisd. Na de amoureuze ode op Valentijnsdag lijkt het erop dat ze hun liefde een nieuwe kans willen geven. Frans reageert in Story.

Lange Frans (39) heeft er nooit een geheim van gemaakt dat zijn ex-vrouw Danielle van Aalderen nog altijd de liefde van zijn leven is. Het stel dat zoon Willem (11) en dochter Danie (8) heeft, ging in 2013 uit elkaar.

Verslaving

Danielle zei nog van Frans te houden, maar dat ze haar vertrouwen in hem compleet verloren was. ‘Ik heb heel lang gedacht dat Frans en ik er wel samen uit konden komen,’ vertelde ze aan Story. ‘Maar een verslaving is té heftig. Daar win je het niet van. Daarom heb ik tegen Frans gezegd dat ons huwelijk voorbij is. Keihard heb ik ervoor gevochten en ons huwelijk keer op keer weer een kans gegeven. Maar ik kon niet meer.’

Gescheiden maar samen

Tijdens het afkickproces liet ze hem echter niet vallen. Frans logeerde zelfs enige tijd bij haar op zolder. En ook toen hij weer een eigen woning had, bleef het contact goed. Op een gegeven moment leek het er zelfs op dat ze weer bij elkaar waren. ‘We zijn officieel gescheiden, maar op een bepaalde manier zijn we nog steeds samen,’ vertelde Danielle aan Story. 

Article continues after the ad

Samen op vakantie

Nu de twee de zomervakantie op Ibiza doorbrengen, lijkt het erop dat ze hun liefde toch weer een kans geven. ‘Danielle en ik gaan al jaren met de kinderen op vakantie. Daarin komt geen verandering,’ zegt Frans tegen Story. ‘Zolang de kinderen samen met ons op vakantie willen, doen we dat. Wij zijn hun ouders en willen het beste voor hen. Danielle en ik zijn beste vrienden. Meer speelt er niet tussen ons.’

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 28 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.