Rolf Tangel, de ex-vriend van Samantha de Jong, maakte eerder deze week bekend vader te worden. Maar daar was hij even vergeten bij te melden dat hij niet één, maar twee vrouwen zwanger heeft gemaakt. Oh jee...

En dat brengt de realityster in een lastig parket. Want hoewel hij een relatie had met Gabriella, wist hij tijdens een korte breuk ook een kind te verwekken bij zijn ex Kimberley. Sterker nog, slechts één dag nadat hij wist dat Gabriella in verwachting was, liet ook Kimberley hem een zwangerschapstest zien. Extra lastig voor Rolf, want hij had net besloten het weer te proberen met Gabriella.

Tweelingwagens

In een interview vertelt hij: 'Het is heel erg, maar we waren in de babywinkel en ze wilde een kinderwagen kopen, dus ik dacht: hoe ga ik dit tactisch brengen? Ik heb toen aan de verkoopster gevraagd: ‘Hebben jullie ook tweelingwagens?’ Gabriëlla begreep het natuurlijk niet en toen heb ik het haar uitgelegd. Daarop liep ze huilend de winkel uit.' Rolf krijgt het er maar druk mee, want beide dames zijn slechts een paar dagen na elkaar uitgerekend. Ook hopen ze alle twee nog op een relatie met Tangel, maar aan Shownieuws laat hij weten dat hij (nog) niet voor een van de vrouwen gekozen heeft.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show, Weekend | Beeld: Instagram, Peter Smulders