Tijdens buurtonderzoek werd het duidelijk: 'Michael en Barbie spelen een spelletje', werd er geroepen. In Den Haag twijfelen ze sterk of de twee wel echt gaan scheiden, want een verzoening zou een uitstekend verhaal voor een nieuwe realityserie zijn. Zelfs de relatie tussen Rolf en Samantha zou nep zijn, maar daar is Rolf niet van gediend. Hij reageert op de kwestie.

Lees ook: 'Breuk tussen Barbie en Michael is een vooropgezet plan'

Nep

Van de Rolf-tatoeage tot aan het nieuwe (inmiddels ex-)liefje van Michael: alles zou nep zijn. Linsey heeft zelfs toegegeven dat ze een nepvriendin van Michael is. 'Haar is gevraagd om een week met Michael naar Ibiza te gaan om het spelletje mee te spelen', beweert een goede bekende van het stel.

Onzin

Rolf wil er echter niets van weten. Zijn relatie met Samantha? Dat is echte liefde. 'Moet ik dit nog serieus nemen? Kan niet in hun hoofdjes kijken. Maar mijn relatie met Samantha is echt!!!', laat hij op Facebook weten. Samantha zelf kan het vervolgens niet laten om kiekjes te delen. Mét Rolf, die ze haar 'steun en toeverlaat' noemt.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

We kennen de presentator niet anders dan met zijn kale hoofd. Toch gaat Humberto nu voor een totaal nieuwe look. Want zo weinig haar, daar moest verandering in komen... 

Tan gaat namelijk voor een bijzondere soort hanenkam. Alleen, leeft deze variant nog. Humberto liet zich fotograferen met een kameleon op zijn hoofd en wist zelf ook niet goed wat hij daarvan moest denken. 'Ik voel die nageltjes nog als ik er naar kijk, maar het is een bijzonder prachtig beeld geworden', aldus Tan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Wolter Kroes brengt na zeven jaar weer een nieuw album op de markt. De 49-jarige zanger maakt in een persverklaring bekend dat zijn nieuwe materiaal op 12 oktober verschijnt. De naam van het album blijft nog geheim.

Het laatste studioalbum van Kroes dateert van 2011. De zanger vond het tijd om weer eens een nieuwe plaat uit te brengen. Tegelijkertijd viert Kroes met het album een belangrijke mijlpaal in zijn carrière.

Verleden

'Dit jaar zit ik 30 jaar in het vak en dan is het altijd leuk om terug te kijken naar het verleden', stelt de Viva Hollandia-zanger. 'Maar als zanger wil je altijd blijven werken aan nieuw repertoire, dus wordt het na al die jaren tijd voor een nieuw studioalbum. Er liggen waanzinnige liedjes klaar en ik kan niet wachten om het aan mijn fans te laten horen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders