Tijdens buurtonderzoek werd het duidelijk: 'Michael en Barbie spelen een spelletje', werd er geroepen. In Den Haag twijfelen ze sterk of de twee wel echt gaan scheiden, want een verzoening zou een uitstekend verhaal voor een nieuwe realityserie zijn. Zelfs de relatie tussen Rolf en Samantha zou nep zijn, maar daar is Rolf niet van gediend. Hij reageert op de kwestie.

Lees ook: 'Breuk tussen Barbie en Michael is een vooropgezet plan'

Nep

Van de Rolf-tatoeage tot aan het nieuwe (inmiddels ex-)liefje van Michael: alles zou nep zijn. Linsey heeft zelfs toegegeven dat ze een nepvriendin van Michael is. 'Haar is gevraagd om een week met Michael naar Ibiza te gaan om het spelletje mee te spelen', beweert een goede bekende van het stel.

Onzin

Rolf wil er echter niets van weten. Zijn relatie met Samantha? Dat is echte liefde. 'Moet ik dit nog serieus nemen? Kan niet in hun hoofdjes kijken. Maar mijn relatie met Samantha is echt!!!', laat hij op Facebook weten. Samantha zelf kan het vervolgens niet laten om kiekjes te delen. Mét Rolf, die ze haar 'steun en toeverlaat' noemt.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders