Tijdens buurtonderzoek werd het duidelijk: 'Michael en Barbie spelen een spelletje', werd er geroepen. In Den Haag twijfelen ze sterk of de twee wel echt gaan scheiden, want een verzoening zou een uitstekend verhaal voor een nieuwe realityserie zijn. Zelfs de relatie tussen Rolf en Samantha zou nep zijn, maar daar is Rolf niet van gediend. Hij reageert op de kwestie.

Lees ook: 'Breuk tussen Barbie en Michael is een vooropgezet plan'

Nep

Van de Rolf-tatoeage tot aan het nieuwe (inmiddels ex-)liefje van Michael: alles zou nep zijn. Linsey heeft zelfs toegegeven dat ze een nepvriendin van Michael is. 'Haar is gevraagd om een week met Michael naar Ibiza te gaan om het spelletje mee te spelen', beweert een goede bekende van het stel.

Article continues after the ad

Onzin

Rolf wil er echter niets van weten. Zijn relatie met Samantha? Dat is echte liefde. 'Moet ik dit nog serieus nemen? Kan niet in hun hoofdjes kijken. Maar mijn relatie met Samantha is echt!!!', laat hij op Facebook weten. Samantha zelf kan het vervolgens niet laten om kiekjes te delen. Mét Rolf, die ze haar 'steun en toeverlaat' noemt.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders