Tijdens buurtonderzoek werd het duidelijk: 'Michael en Barbie spelen een spelletje', werd er geroepen. In Den Haag twijfelen ze sterk of de twee wel echt gaan scheiden, want een verzoening zou een uitstekend verhaal voor een nieuwe realityserie zijn. Zelfs de relatie tussen Rolf en Samantha zou nep zijn, maar daar is Rolf niet van gediend. Hij reageert op de kwestie.

Lees ook: 'Breuk tussen Barbie en Michael is een vooropgezet plan'

Nep

Van de Rolf-tatoeage tot aan het nieuwe (inmiddels ex-)liefje van Michael: alles zou nep zijn. Linsey heeft zelfs toegegeven dat ze een nepvriendin van Michael is. 'Haar is gevraagd om een week met Michael naar Ibiza te gaan om het spelletje mee te spelen', beweert een goede bekende van het stel.

Onzin

Rolf wil er echter niets van weten. Zijn relatie met Samantha? Dat is echte liefde. 'Moet ik dit nog serieus nemen? Kan niet in hun hoofdjes kijken. Maar mijn relatie met Samantha is echt!!!', laat hij op Facebook weten. Samantha zelf kan het vervolgens niet laten om kiekjes te delen. Mét Rolf, die ze haar 'steun en toeverlaat' noemt.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders