Rogier (46) is zonder twijfel de meest flamboyante van het duo. Maar een rol? Die speelt Smit absoluut niet, zo vertelt hij in een openhartig interview met Beau Monde.

Ook blikt Rogier hierin terug op zijn jeugd. 'Ik was de aanvoerder van de vriendengroep: ik bedacht, verzon én regelde alles', laat hij weten. 'Ik had veel vrienden en met m’n twee beste vrienden vormde ik een drie-eenheid; de drie Stooges. Ik was echt een jochie. En toch: als ik terugkijk, zat het homo-zijn er wel al in.' Hij droeg naar eigen zeggen altijd mooie kleding en zag er heel verzorgd uit.

Article continues after the ad

Scheel

'Ik ben nooit gepest', vervolgt Smit. 'Ze keken wel drie keer uit voor ze mij gingen pesten; ik liet me de kaas niet van mijn brood eten.' Daarnaast biecht Rogier op dat hij vroeger 'ontzettend scheel' keek en daarvoor vaak een pleister op zijn oog kreeg. 'Ik ben er uiteindelijk aan geopereerd. Het was lastig dat ik altijd een pleister op had, maar verder had ik geen issues.'

Nooit een rol

Vroeger was hij dan ook stoer en iedereen wilde bij hem zijn. 'Deed daar overigens niet mijn best voor, het ging automatisch', sluit Rogier af. 'Ik ben altijd mezelf, speel nooit een rol. Dat was toen al zo en ik denk dat ik daardoor cool was. Ik deed me niet anders voor dan ik was.'

Blunder

Maar dat Rogier wel van sleutelen aan zijn uiterlijk houdt, is geen geheim. Op sociale media is de realityster niet vies van een filtertje of een tool waarmee hij zijn lichaam en gezicht beter doet uitkomen. Alleen doet-ie dat niet geheel onopvallend. Fans verbazen zich over de kiekjes van Rogier die hij dit weekend plaatste: ze zijn overduidelijk bewerkt.

Bron: Boulevard, Beau Monde | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.