Frank en Rogier boekten veel succes met hun programma Paleis voor een Prikkie. Dat hun tv-hit nu door een ander duo wordt gepresenteerd, daar heeft Rogier wel een mening over. In Story neemt hij geen blad voor de mond.

Op 1 september trappen Frank en Rogier af met hun gloednieuwe programma Frank & Rogier Checken In. Het succesduo doorkruist het land en helpt Bed & Breakfasts een frisse start te maken. ‘Ik kan bijna niet wachten tot onze eerste uitzending een feit is,’ vertelt Rogier aan Story. 

Article continues after the ad

Nieuw duo

Wanneer Frank en Rogier hun vuurdoop beleven, is de eerste uitzending van Paleis voor een Prikkie met het nieuwe duo Brian en Peer al geweest. ‘Je mag best weten dat ik een stevig traantje heb gelaten om het feit dat wij Paleis voor een Prikkie niet mochten mee-nemen naar RTL,’ zegt Rogier tegen Story. ‘Het programma paste mij als een oude bontmantel. Het is gewoon echt óns programma. Het is alsof wij het kind hebben leren lopen, dat nu met andere mensen verdergaat.’ Wat is Rogiers indruk van het Brabantse presentatieduo Brian en Peer? ‘Ik ken ze eerlijk gezegd niet, dus het wordt voor mij net zo’n verrassing als voor iedereen. Maar wie mij een beetje kent, weet dat ik iedereen het beste gun. Altijd. Die mannen kunnen er natuurlijk ook niets aan doen dat wij het programma niet mochten meenemen. Ik wens ze succes.’

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 33 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.