Rogier is nog steeds in de running om Gordons man te worden. Hij neemt het op tegen de Italiaanse Manuel. Hoewel Manuel zijn rivaal is, is Rogier helemaal klaar met de gemene opmerkingen over zijn tegenstander.

'Kwal'

Rogier is overduidelijk de publiekslieveling van het programma Gordon Gaat Trouwen. De kijkers vinden dat de Leidse horecaondernemer de beste match is voor de zanger en presentator. Maar Manuel heeft ook het hart van Gordon veroverd, tot ergernis van een aantal fans. Op het Instagramaccount van Rogier laten fans hatelijke reacties achter over Manuel, hij wordt voor onder andere 'aandachttrekker' en 'kwal' uitgemaakt. 

Vrienden

De Leidse vader is helemaal klaar met de gemene opmerkingen over Manuel. Hij neemt het op voor zijn Italiaanse rivaal. "Ik lees allemaal lelijke berichten over Manuel onder mijn posts, ik vind dat eigenlijk best naar om te lezen," schrijft hij. "Ieder heeft recht op een mening, maar om hem nou compleet af te maken?". Rogier laat weten dat hij niks tegen Manuel heeft, en hem zelfs graag mag. "Lieve mensen, Manuel en ik hebben dit avontuur samen meegemaakt, we zijn vrienden geworden en het is echt een hele aardige gast."


Beeld: Peter Smulders

Jodie Foster laat zelden iets los over haar privéleven. De gelauwerde Amerikaanse actrice staat sinds haar derde voor de camera en probeert op die manier ‘te overleven’. Dat resulteert niet alleen in wilde speculaties over haar liefdesleven, maar ook over de vader van haar kinderen...

De afschuwelijke ervaring zou Jodie destijds hebben doen besluiten zo weinig mogelijk van haar privéleven prijs te geven. Was haar liefdesleven lange tijd een raadsel, over de vader van haar zonen houdt Jodie tot op de dag van vandaag haar lippen stijf op elkaar. Gezegd wordt dat haar goede vriend acteur Mel Gibson de vader van Charles en Kit is, maar ook de homoseksuele en inmiddels overleden castingdirector Randy Stone wordt genoemd. Zelfs Charles en Kit weten het niet! Jodie zou haar zoons, nu 20 en 17 jaar, het grote geheim willen vertellen wanneer ze 21 zijn. Intussen trekt ze zich van alle speculaties niets aan. Ze geniet van haar gezinsleven, de successen die ze als actrice én regisseuse boekt, en het feit dat ze het nu rustiger aan kan doen. ‘Ik kan doen waar ik zin in heb. Dus als ik een rolletje wil spelen in een filmpje van iemand die voor het eerst in zijn eigen appartement iets opneemt met zijn telefoon, kan ik dat doen.’ En met onvergetelijke glansrollen in films als The Accused, The Silence of the Lambs, Panic Room en Flightplan op haar naam heeft Jodie daar helemaal gelijk in.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP