Rogier had nooit verwacht om ooit met Gordon op date te gaan. De Leidse horecaondernemer dacht na de eerste ronde al uit het programma te liggen. Maar toen was er een enorme klik.

Deelname

Rogier had er niet eens aan gedacht om zich op te geven voor Gordon Gaat Trouwen... Maar Met Wie? De vader van een dochtertje werd gevraagd om deel te nemen aan het programma. Door de hulp van Stichting Meer Dan Gewenst besloot hij het te doen. "Zij raadden mij aan een positief beeld van mijn gezinssituatie neer te zetten,'' zegt hij tegen Leiden.tv. 

Date

Rogier verwachtte er na een ronde al uit te liggen, omdat hij dacht dat Gordon niet van kinderen houdt. "Het zou leuke televisie worden om weer snel te worden weggestuurd.'' Tot zijn grote verbazing zag de jury, bestaande uit onder andere Gerard Joling, wel wat in Rogier en mocht hij op date met Gordon. 

Klik

Heel Nederland aanschouwde de enorme klik tussen Gordon en Rogier. "Ik kwam aanfietsen en dacht: Wow, wat een leuke vent! Helemaal niet zo flink, goeie kop, goede ogen en mooie glimlach. Er was gelijk een klik. Ik was er heel blij mee dat hij een ander persoon bleek dan dat ik gedacht had," aldus Rogier. 

Beeld: Peter Smulders

Edwin Smulders: 'Ronald de Boer zie ik regelmatig in Amsterdam-Zuid waar hij met zijn gezin woont. Soms zit hij, zoals hier, op de elektrische bakfiets als hij zijn jongste dochters naar school brengt. Maar hij loopt ook vaak achter de kinderwagen met zoontje Boaz Samuel erin. Na vijf dochters (Brooke, Maxime, Demi, Fenna en Linde) werd Ronald vorig jaar september de trotse vader van een jongen. Toen zijn vriendin Suze van Boaz in verwachting was, stak Ronald niet onder stoelen of banken dat hij, na vijf meiden, het fantastisch zou vinden om een zoon te krijgen. En die wens is dus in vervulling gegaan. In de tijd dat Ronald nog voetbalde, was hij natuurlijk veel weg en had hij weinig tijd om met zijn kids door te brengen. Maar sinds hij voetbalanalist is, is daar veel verandering in gekomen. Hij is nu in het weekend of 
’s avonds aan het werk, maar overdag kan hij vol overgave papa zijn. En ik kan goed merken dat hij daar met volle teugen van geniet.’ 

Beeld: ANP 

Gordon heeft meerdere malen geprobeerd de ware liefde te vinden, maar het is de zanger tot op heden niet gelukt. Zo had de zanger van 2006 tot 2008 een relatie met Sander, die veel jonger was. Nadat het op niets uitliep, nam Gordon zich voor nooit meer iets met een jongere lover te beginnen. 

Relatie

Van lange duur was het voornemen niet. Slechts twee jaar later kreeg hij een relatie met Raoul, die 19 jaar jonger was dan hij. Erg succesvol was de relatie niet. Dan was het aan, dan was het uit. Op het toppunt leek het er even op dat de twee zouden gaan trouwen maar in het voorjaar van 2012 gingen de twee uit elkaar. Gordon zou Raoul hebben bedrogen. 

Eenzaam

Gordon lijdt onder het gebrek aan zijn ware liefde, zo bekende hij in 2013 aan De Telegraaf. Hij noemde het leven zonder geliefde frustrerend en eenzaam. Ook in het programma liep zijn zoektocht op niets uit én bleek hij afgelopen week flink bedrogen te zijn door zijn 'nieuwe liefde'. Wij hopen dat Gordon snel weer in de wolken is.

Beeld: ANP