Afgelopen week kwamen er foto's van Rogier Smit zonder pruik naar buiten. Die kiekjes lekte de RTL-realityster niet zelf, maar hij laat zich niet uit het veld slaan. Rogier deelt nu zélf een foto zonder pruik. 

Op zijn Instagram-account plaatst hij een foto van zichzelf zonder volle haardos. Opvallend, want de realityster maakte van zijn pruik een handelsmerk. Rogier zet zijn foto naast een foto van prins William, die een soortgelijk kapsel heeft. '..............................🤔', schrijft de RTL-ster onder de collage. Wat hij hiermee precies bedoelt, laat hij in het midden.

'Weg met die pruik'

Pruik of geen pruik: Rogiers fans maakt het niet zoveel uit. De BN'er krijgt ook enorm veel complimenten over zijn kortere kapsel. 'Staat je super', reageert een volger. Anderen raden hem zelfs aan om de pruik achterwege te laten. 'Ik vind je mooier met heel kort haar dan met die pruik,' schrijft een fan. 'Echt veel beter, weg met die pruik,' luidt een andere reactie.

Tekst gaat verder onder de foto

Article continues after the ad

Serieuze crisis

Deze maand werd bekend dat het populaire tv-duo Frank & Rogier zich in een serieuze crisis bevindt: hun huwelijk én werkrelatie wankelen, nadat Frank Jansen (74) de vuile was buiten hing over Rogier Smit (46). Die laatste hulde zich in stilzwijgen en vluchtte weg uit de echtelijke woning in Den Haag, waarna hij zich onvindbaar hield voor de media.

Tegenover Story doet Rogier wél zijn verhaal

Story wist Rogier op te sporen, waarna de interieurstylist zijn hele verhaal deed. En dat vanuit een opmerkelijk schuiladres: de woning van Rachel Hazes, die hem opving toen Rogier ten einde raad was om de ontstane ophef. Lees het interview waarin Rogier álles vertelt hier. 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.