Het huwelijk van Frank (74) en Rogier (46) stond op springen de afgelopen tijd. Toch lijken de heren weer wat te vieren te hebben, zo deelt Smit op Instagram.

Zowel Frank als Rogier heeft een glimlach van oor tot oor en te lezen is: 'W E - S A i D ... Y E S s s.. ❤️❤️.' Aangezien de mannen al getrouwd zijn, gaat het hierbij niet om een huwelijk. 

Article continues after the ad

Wat dan wel?

Maar wat dan wel, vragen fans zich af. 'Vervolgcontract voor de tv waarschijnlijk', is de grootste gok. Een ander moedigt hen ook aan: 'En dan nu weer leuke tv programma's gaan maken.❤️'

Scheiding

Toch zijn er ook wat grappenmakers in de reacties. 'Denk Yes op een scheiding', is te lezen. Volgers zijn in ieder geval blij om Frank en Rogier weer samen te zien. 'Wat fijn jullie weer samen ❤️ samen zijn jullie toch het leukste' en 'Fijn om jullie weer samen tezien Gefeliciteerd 💕', wordt onder meer geschreven onder de post.

Verwarring

Het is sowieso vrij onduidelijk of de twee nu nog samen zijn. Eerder werd gemeld dat de scheiding in gang zou zijn gezet, maar daar is volgens hen niks van waar. 'Het is je reinste lariekoek', aldus Frank destijds. Ook Rogier sloot zich daarbij aan: 'Spreken is zilver, zwijgen is goud.'

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.