Knippen en scheren! Dat moet tv-stylist Rogier Smit (46) gedacht hebben toen hij niet bepaald in alle discretie de echtelijke oorlog verklaarde aan zijn echtgenoot Frank Jansen (74), met wie hij een populair duo vormt op RTL4. In Story deed Rogier zijn emotionele relaas nadat, niet voor de eerste keer, zijn huwelijk met Frank in zwaar weer terechtkwam.

Voorzichtig contact

Die storm lijkt tot bedaren gekomen te zijn, en hetzelfde geldt voor beide echtelieden. Frank keerde terug vanuit hun Zuid-Franse vakantievilla en hoewel Rogier vooralsnog een aparte woning betrok in hun woonplaats Den Haag, zouden de twee voorzichtig contact met elkaar hebben. Een paar dagen terug liet Rogier zich zelfs concreet uit over hun gezamenlijke toekomst, nadat in bepaalde media kwalijk gesuggereerd was dat Rogier een ander had: ‘Er is maar één liefde van mijn leven en dat is Frank.’

Article continues after the ad

Een stuk mannelijker

Intussen lijkt Rogier ook letterlijk een frisse start te hebben gemaakt bij de lopende liefdesonderhandelingen: hij heeft zijn veelbesproken pruik aan de wilgen gehangen en de paar plukjes haar die hij nog had, resoluut laten afscheren. Het resultaat: een compleet andere Rogier, die er ineens een stuk mannelijker en daadkrachtiger uitziet!

Dit artikel komt uit Story. Editie 46 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.