Leuk nieuws op deze zonnige dag voor Roel van Velzen. De zanger is weer helemaal gelukkig in de liefde. Dat onthulde hij vanochtend in de show van Frank Dane.

Roel kan niet anders dan bevestigen dat hij weer helemaal 'happy' is met iemand. Wel is het nog even aftasten: de zanger geeft aan opnieuw uit te moeten zoeken hoe een relatie werkt na zijn scheiding.

Article continues after the ad

Relatietherapie

Aan het AD vertelde Roel eerder er samen met zijn ex alles aan gedaan te hebben om hun huwelijk te redden, maar helaas mocht het niet baten. 'Het glipte door onze vingers', aldus de zanger over de periode waarin hij en Marloes elkaar kwijt leken te raken. De twee besloten destijds in relatietherapie te gaan, maar dat bleek onvoldoende. 'Ik heb zo veel geleerd over mezelf. Meer communiceren, durven uitzoeken wat je voelt. Ik heb lang gedacht: dat komt wel weer goed. Maar je moet aan de slag.' Uiteindelijk bleek de koek toch echt op. 'Ik heb geleerd dat we gelukkiger zijn als we niet iedere dag in elkaars leven zijn', zei hij er eerder al over.

Goede vrienden

Van Velzen en zijn vrouw Marloes waren twintig jaar samen, waarvan acht jaar getrouwd. De twee zouden 'als goede vrienden gelukkiger zijn dan als geliefden'.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.