Roel van Velzen krijgt regelmatig opmerkingen over zijn lengte. Helaas zijn die opmerkingen ook weleens negatief. De zanger is er helemaal klaar mee en rekent af met online pesters.

Roel deelt een bericht van een online pester die 'grapt' dat de crèche de zanger vrij heeft gegeven om buiten te spelen. Het is een van de vele flauwe opmerkingen die hij krijgt over zijn lengte. Roel deelt dit bericht om een stokje te steken voor online pesten. 'Ook online pesten moet ophouden jongens,' schrijft hij. 'Ik krijg dit soort ‘grappen’ regelmatig naar mijn virtuele hoofd en kan het inmiddels hebben, maar niet iedereen heeft zo’n dikke huid. Voor veel slachtoffers zijn de psychologische gevolgen niet te overzien.'

Article continues after the ad

Krachtige boodschap

Hij heeft een boodschap aan de mensen die een flauwe opmerking (willen) plaatsen. 'DENK NA voor dat je op send drukt. Ook al is het nóg grappig (bedoeld)'. De zanger hoopt dat het pesten stopt en iedereen wat liever voor elkaar is.

Steun

De zanger krijgt veel steun van fans en andere BN'ers. Onder meer Tim Douwsma, Claudia de Breij en Heleen van Royen reageren met een rood hartje. 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.