Wesley Sneijder gaat door een behoorlijk lastige periode na de breuk met Yolanthe. Gelukkig staat zijn familie nog altijd voor 100% achter de voetballer en steekt broertje Rodney Sneijder hem nog eens een extra hart onder de riem.

''I’ve got your back, always and forever'', schrijft Rodney bij een foto van hem en Wesley op Instagram. Hiermee laat hij duidelijk merken niet mee te gaan in alle geruchten omtrent de breuk tussen Yolanthe en Wesley.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’ve got your back, always and forever.👊🏻

Een bericht dat is gedeeld door @ rodneysneijder op

Geruchtenmolen

Ook Rodney zelf wordt betrokken in de geruchten over zijn broer. Een hardnekkig gerucht is dat Wesley een affaire zou hebben beleefd met de wulpse actrice Gaby Blaaser (33), onder meer bekend van Goede Tijden, Slechte Tijden. Dat verhaal kwam naar boven toen de twee samen aanwezig waren bij de kampioenswedstrijd van amateurvoetbalclub DHSC uit Utrecht, waar Wesley’s broer Rodney voetbalt. Na afloop van de wedstrijd, die door DHSC werd gewonnen, werd Gaby door Rodney nadrukkelijk in het feestgedruis betrokken. Daardoor werd Gaby in eerste instantie aan Rodney gelinkt. Maar al vrij snel zong het rond dat dit een afleidingsmanoeuvre zou zijn: de bloedmooie actrice zou juist een affaire met Wesley beleven, waarbij Rodney als bliksemafleider zou hebben gefunctioneerd; vanuit kringen rondom Wesley wordt dit aan Story gemeld.

Zoenend gespot

‘Wesley en Gaby zijn nogal innig op het terras van restaurant The Harbour Club in Vinkeveen gezien,’ meldt een andere bron aan Story – de twee zouden er zelfs gezoend hebben. ‘Ze zaten weliswaar in het hoekje van het terras, maar de recordinternational van het Nederlands Elftal en een mooie vrouw als Gaby vallen vrij snel op.’ Wanneer Story dit gerucht aan Gaby voorlegt, ontkent ze iets met Wesley gehad te hebben.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP & Instagram