Actrice Robin Martens (25) heeft woensdag verteld dat ze gedwongen uit Goede Tijden Slechte Tijden (GTST) moest stappen. Ze is door de makers uit de serie geschreven. Martens speelde gedurende 7,5 jaar de rol van Rikki de Jong in de soapserie van RTL.

Over de reden voor het verwijderen het karakter Rikki kon de actrice weinig onthullen. "Toen ik hoorde dat ik uit de serie was geschreven dacht ik Huh? Het nieuws kwam onverwacht, ik ben daar wel even verdrietig om geweest", zei ze tegen RTL-Boulevard

De laatste aflevering waarin Robin te zien is zal op donderdag 21 december worden uitgezonden. De actrice en danseres hoeft daarna bepaald niet stil te zitten. Vanaf januari gaat ze samen met haar goede vriendin Cillie Rigters een eigen YouTube-kanaal beginnen.

In het introfilmpje zitten Robin en Cillie samen in de auto en stellen ze zichzelf eerst voor. Daarna vertellen de dames iets meer over de inhoudt van hun vlogs. "We gaan het hebben over onze gezamenlijke avonturen. Maar we hebben al zoveel beeld van ons samen, dat we daar eerst een filmpje van gaan maken."


Beeld: Peter Smulders
(ANP)

Jodie Foster laat zelden iets los over haar privéleven. De gelauwerde Amerikaanse actrice staat sinds haar derde voor de camera en probeert op die manier ‘te overleven’. Dat resulteert niet alleen in wilde speculaties over haar liefdesleven, maar ook over de vader van haar kinderen...

De afschuwelijke ervaring zou Jodie destijds hebben doen besluiten zo weinig mogelijk van haar privéleven prijs te geven. Was haar liefdesleven lange tijd een raadsel, over de vader van haar zonen houdt Jodie tot op de dag van vandaag haar lippen stijf op elkaar. Gezegd wordt dat haar goede vriend acteur Mel Gibson de vader van Charles en Kit is, maar ook de homoseksuele en inmiddels overleden castingdirector Randy Stone wordt genoemd. Zelfs Charles en Kit weten het niet! Jodie zou haar zoons, nu 20 en 17 jaar, het grote geheim willen vertellen wanneer ze 21 zijn. Intussen trekt ze zich van alle speculaties niets aan. Ze geniet van haar gezinsleven, de successen die ze als actrice én regisseuse boekt, en het feit dat ze het nu rustiger aan kan doen. ‘Ik kan doen waar ik zin in heb. Dus als ik een rolletje wil spelen in een filmpje van iemand die voor het eerst in zijn eigen appartement iets opneemt met zijn telefoon, kan ik dat doen.’ En met onvergetelijke glansrollen in films als The Accused, The Silence of the Lambs, Panic Room en Flightplan op haar naam heeft Jodie daar helemaal gelijk in.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP