Robin Martens schreeuwt het van de daken: ze is smoorverliefd! De ex-soapie is als een blok gevallen voor Benjamin, die in de muziekindustrie werkt.

Robin en Benjamin zijn al bijna een half jaar samen, maar hebben hun prille liefdesgeluk zoveel mogelijk geheim gehouden. 'We zijn al bijna 6 maanden verder samen en we hadden moeite om het stil te houden voor goede redenen,' laat Robin weten op Instagram. Op welke redenen ze doelt, is niet duidelijk. Daarna richt ze zich tot haar kersverse liefde: 'Ik hou van jou! Ik ben mega verliefd op jou! En ik kan niet wachten om nog meer moois te beleven en te creëren samen :) Ik ben trots op jou en hoe je in het leven staat. Mijn lieve knappe blije ei.' De tortelduifjes delen dolverliefde kiekjes van elkaar, waar ze met ontbloot bovenlijf op staan. 

Article continues after the ad

Grote steun

De actrice laat weten dat haar vriend enorm belangrijk voor haar is geweest. 'Je hebt me veel geholpen door deze periode heen en ik ben je daar echt dankbaar voor!' Volgens Robin zou ze zonder haar vriend niet zijn waar ze nu is en noemt hem 'my angel forever'.

Dubbele verjaardag

Dat de voormalig GTST-ster de relatie juist op deze dag bekend maakt, is geen toeval. Robin en Benjamin zijn allebei jarig. 'Vandaag is ONZE speciale dag 16 maart! De dag dat we allebei “toevallig” jarig zijn.'

Tekst gaat verder onder de foto's

Eerdere relaties

Robin beëindigde in april 2017 haar relatie met Kenzo Alvares, die choreograaf is bij het dansprogramma Dance Dance Dance dat Martens destijds won. Het stel was twee jaar samen. Daarna had de ex-soapie nog een relatie met atleet Ryan Clarke, maar dat bleek van korte duur. 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.