Nadat Robin Martens op televisie tekst en uitleg heeft gegeven over haar opstootje met de politie, laat ze dinsdag ook op sociale media weer van zich horen. "Bedankt voor alle lieve berichten en woorden! Hartverwarmend", zegt Robin op Instagram.

De actrice werd zaterdagavond in Castricum aangehouden door de politie en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Volgens de politie heeft ze een politieman beetgepakt en meerdere malen hard in het gezicht geslagen, iets wat zij blijft ontkennen.

Paniek

Robin raakte naar eigen zeggen in paniek toen ze zag dat haar beste vriend "in het gezicht werd geslagen" door de agent, vertelde ze maandagavond in de talkshow Beau. De voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice heeft "in haar beleving en herinnering" de agent niet geslagen, maar erkent wel dat ze tegen hem heeft geschreeuwd en hem heeft geduwd.

Excuses

Robin bood op televisie haar excuses aan aan de agent. "Als hij is geschrokken doordat ik schreeuwde of hem duwde, dan zeg ik daar vanuit mijn hart 'sorry' voor", aldus de 27-jarige actrice, die zegt niet tegen onrecht te kunnen. "Ik kan het niet aanzien als iemand van wie ik zoveel hou zo wordt toegetakeld."

Article continues after the ad

Reacties

Op Instagram krijgt ze wisselende reacties op haar gedrag. Ze ontvangt naast steun ook afkeurende reacties van mensen die vinden dat ze de politie niet had moeten hinderen. De officier van justitie zal volgens haar advocaat Peter Plasman in november met Robin spreken.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.