Donderdagavond was het weer tijd voor een nieuwe Van der Vorst Ziet Sterren. Peter ging op bezoek bij Meester Patissier Robèrt van Beckhoven, beter bekend van Heel Holland Bakt. Kijkers krijgen een uniek inkijkje in zijn leven en Robèrt vertelt openhartig over zijn onzekerheden.

Het HHB-jurylid schommelt al jaren in gewicht. “Vanmorgen was ik 94.5 kilo”, maar zijn streefgewicht is onder de 90. Tijdens eerdere opnames van het  bakprogramma kwam 'ie kilo's aan, omdat ze voor het proeven van de baksels nog niet hadden gegeten. “Nu zeggen we even goed lunchen en daarna een dessert eten", vertelt hij vrolijk aan Peter.

Article continues after the ad

Onzeker

“Af en toe zie ik mezelf, en dan denk ik: ‘Ik kijk niet.'" Als Peter hem vraag of hij het moeilijk vindt om zichzelf terug te zien, antwoord hij dan ook direct met "ja". “Dan denk ik: ‘Jeetje, tv maakt echt wat dikker hè'.” De oplossing van Peter om wat af te vallen: meedoen aan Expeditie Robinson. Helaas ziet de vrolijke Brabander dat niet zitten. “Dat hebben ze wel gevraagd, maar daar gaan we niet aan beginnen.” 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP