Gisteravond was in De Casting Kantine te zien hoe Carlo Boszhard, Elise Schaap en Irene Moors opzoek gingen naar nieuw imitatie talent voor in het nieuwe seizoen van De TV Kantine. Zo kwamen onder andere Arjan Lubach en Doutzen Kroes langs en ook Britt Dekker was van de partij. Maar Robert ten Brink, maakte echt indruk op de drie TV Kantine-makers.

Donderdagavond was te zien hoe Ricardo Ras een rol in het nieuwe seizoen van de TV Kantine bemachtigde. In de eenmalige uitzending van 'De Casting Kantine' kwam Ricardo op auditie om zijn persiflage Robert ten Brink neer te zetten. 

Article continues after the ad

Dr. Love

En dat deed hij fantastisch, want na twee voorrondes mocht hij zichzelf in de finale de winnaar noemen. Daarmee wint hij een rol in het aankomende twaalfde seizoen van de RTL-show. Een klein voorproefje van de imitatie van Ras was een aantal weken geleden al te zien bij BEAU. 

De tekst gaat verder onder de video

Spot-on!

Ook de kijkers thuis waren onder de indruk van de imitatie. 

Aangenaam verrast

Aan het ANP vertelde Elise Schaap dat ze erg onder de indruk was van Ricardo. 'Hij zegt bijvoorbeeld heel vaak ‘fantastisch’, op een bepaalde toon. Bijna een beetje metalig, zoals Carlo het noemt. Dat deed Ricardo heel goed.' Maar ook over de andere kandidaten spreekt ze vol lof. 'Ik was heel erg verrast. Aangenaam verrast zelfs. De Casting Kantine staat of valt natuurlijk met de aanmeldingen die binnenkomen. Maar daarmee zat het helemaal goed, Nederland heeft veel talent kwamen we achter, aldus de 38-jarige Elise. 

Het nieuwe seizoen van De TV Kantine begint aanstaande donderdag. 

Bron: ANP | Beeld: RTL

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.