Robert ten Brink heeft tijdens de opnames van Love Is In The Air smeergeld moeten betalen aan de grens van Tanzania. 'Voordat we werden toegelaten, wilden ze dat we een paar duizend dollar aftikten', vertelt Robert in een interview. Na het betalen van zo'n 400 dollar mochten de presentator en zijn crew het land in.

'Het is redelijk afgelopen. Zoiets kun je eigenlijk wel incalculeren. Ook op straat werd werken ons lastig gemaakt, omdat mensen geld wilden, maar daar mogen onze gasten niets van merken.'

Voor het eerst

Het is voor het eerst dat Robert ten Brink voor Love Is In The Air afreist naar Tanzania. In het programma herenigt Dr. Love families die elkaar lange tijd hebben moeten missen. Voor het nieuwe seizoen, dat woensdag begint op RTL 4, reist Robert naar Zuid-Afrika, Tanzania, Brazilië en Azië.

Oud-militair

In Tanzania gaat Robert langs bij Danny, die getrouwd is met een Tanzaniaanse vrouw en zijn moeder en zus erg mist. Ook gaat hij langs bij oud-militair Peter, die in Tanzania aan safaribedrijf is begonnen en wordt herenigd met zijn vier kinderen uit een eerder huwelijk.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP, Telegraaf | Beeld: Peter Smulders