Eindeloos bleef Robert Leroy vechten voor het gezinsgeluk met Sacha, de moeder van zijn kinderen. Tevergeefs! Het was nieuwe liefde Jamie die het gebroken hart van de zanger wist te helen. Toch doet Robert aan Story een bijzondere bekentenis.

Definitief voorbij

Alweer drie jaar is Robert Leroy (49) gelukkig met zijn vriendin Jamie (25). De twee ontmoetten elkaar bij een optreden van de zanger. ‘Zij was daar met een groepje vriendinnen,’ vertelt Robert aan Story. ‘Ik keek haar aan en wist meteen dat zij het voor mij was.’ Roberts hart was op dat moment echter nog steeds gebroken. Met Sacha, de moeder van zijn kinderen, was het definitief voorbij. Robert en Sacha scheidden al eerder, maar verzoenden zich in 2017, waarna ze wederom uit elkaar gingen.

Article continues after the ad

Jarenlang geknokt

‘Als je diep in mijn hart kijkt, dan zeg ik nog steeds dat ik het liefst oud was geworden met de moeder van mijn kinderen. Dat was mijn wens en de droom die ik altijd in mijn hoofd heb gehad. Ik heb niet voor niets jarenlang geknokt om de boel bij elkaar te houden. Ook op het moment dat ik Jamie ontmoette, wilde ik nog dat het goed zou komen met Sacha. Waarom dat niet lukte? Laat ik het zo zeggen: ik heb er voor mijn gevoel een stuk meer aan gedaan dan zij.’ Ondanks zijn onvervulde verlangen om zijn huwelijk te laten slagen, is Robert dolgelukkig met Jamie. Zijn kinderen Joshua (17), Senny (13) en Jolie (9) zijn dol op haar. ‘Dat was een voorwaarde om een relatie met Jamie te kunnen hebben.'

Beeld: Peter Smulders
Dit artikel komt uit Story. Editie 52 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.