Het is definitief uit tussen Robert Leroy en Sacha, de moeder van zijn drie kinderen. Vier jaar geleden scheidde het koppel, om in 2015 weer te gaan samenwonen. Anderhalve maand geleden liet de zanger weten dat hun relatie wankelde, maar nu is Robert voorgoed het huis uit. ‘Ik ben verliefd op een ander…’ 

Het liefdesleven van Robert Leroy (46) is allesbehalve rustig te noemen. Bekende de zanger zes weken geleden al in Story dat zijn relatie met Sacha zich in roerig vaarwater bevond, nu is Robert bij haar weg en heeft hij een nieuwe vriendin. De 22-jarige Jamie de Boer is de vrouw die Robert op dit moment gelukkig maakt. ‘Het is allemaal snel gegaan,’ vertelt hij. ‘En dat was absoluut niet mijn bedoeling. Ik heb mijn verliefdheid voor Jamie zelfs geprobeerd weg te duwen. Niet alleen vanwege haar leeftijd, maar ook omdat het zo snel kwam. Maar het gebeurde gewoon. En het voelde zo goed.’ Vorige week maakte Jamie hun relatie op Instagram bekend. Het bericht liet ze echter niet lang staan. ‘Ze kreeg er zoveel negatieve reacties op. Dat was niet leuk. Mensen denken dat ik Sacha voor Jamie heb verlaten. Dat klopt niet! Sacha is degene geweest die onze relatie heeft beëindigd. Zíj wilde niet meer met míj verder.’ Voor Robert was het dan ook een grote klap dat Sacha bij hem wegging.

Huwelijksaanzoek

‘Het was heel vreemd. Ik wilde opnieuw met haar trouwen en fantaseerde over huwelijksaanzoeken. Maar die droom spatte uiteen toen Sacha zei dat ze niet meer gelukkig was met mij.’ Het is voor Robert en Sacha, die samen drie kinderen hebben, niet hun eerste breuk. Vier jaar geleden ging het stel ook al uit elkaar. Na een huwelijk van zestien jaar was het toen ook Sacha die Robert verliet. Robert erkende destijds dat hij geen makkelijke man was om mee te leven. ‘Ik liet mijn carrière altijd voor gaan,’ zei hij vorig jaar. ‘Voor geen enkele vrouw is het leuk om een man thuis te hebben, die enorm in de stress zit omdat sommige beslissingen behoorlijke financiële consequenties hadden. Dat zorgde voor scheurtjes in de relatie. Natuurlijk heeft Sacha ook dingen gedaan. Zij werd verliefd op een ander. Maar dat was wel het gevolg van de ellende in onze relatie.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 49 ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders