De tocht der tochten voor het programma Alle hens aan denk moest iets later beginnen, omdat een van de bemanningsleden besmet bleek te zijn met het coronavirus. Het gaat om oud-schaatser Rintje Ritsma. 

De kandidaten en bemanning van het schip hadden echter al wat tijd met elkaar doorgebracht voor opnames, dus iedereen moest in quarantaine op de hotelkamer.

Zware zeiltocht

Imanuelle Grives, Victor Reinier, Caroline van Eeden, Marco Kroon en Ritsma gaan voor het programma samen met een kleine bemanning op een zware tocht met een zeilboot.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanavond 20.30 SBS6

Een bericht gedeeld door Rintje Ritsma (@rintjeritsma) op

Corona

In de eerste aflevering van het SBS6-programma is te zien dat iedereen vlak voor vertrek een coronatest moest ondergaan, waarop de oud-schaatser positief bleek te zijn.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vijf BN’ers gaan op het zeilavontuur van hun leven! ⛵️ En dat gaat er soms vrij heftig aan toe... 😯⁠

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) op

In quarantaine

De hele club moest daarom eigenlijk tien dagen in quarantaine op de hotelkamer, waarbij alle maaltijden op de kamer werden gebracht. Na twee dagen kwam daar het verlossende woord: Ritsma was coronavrij. Zo kon de tocht, met enige vertraging, toch beginnen.

Kijkcijfers

De eerste aflevering van het programma Alle hens aan denk is overigens niet al te best bekeken. Maandagavond keken zo'n 339.000 mensen. Daarmee is het programma niet goed genoeg bekeken voor een plekje in de Dag Top 25. Dat meldt Stichting KijkOnderzoek.

Bron: ANP Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.