Rik van de Westelaken gaat ook volgend jaar Wie is de Mol? presenteren. 'Niemand heeft nog tegen mij gezegd dat het niet zo is en we zitten al druk in de voorbereidingen voor seizoen 20. Dus ik ga ervan uit dat het de bedoeling is dat ik ook mee ga', zei Rik van de Westelaken bij Ekdom in de Morgen op Radio 10.

Van de Westelaken maakte dit seizoen zijn debuut als Wie is de Mol?-presentator. Hij is de opvolger van Art Rooijakkers, die het programma zeven seizoenen lang presenteerde. De oud-journaallezer wist in seizoen vijftien zelf mol Margriet van der Linden te ontmaskeren en won daarmee die reeks.

Article continues after the ad

De ontknoping

Het negentiende seizoen, dat zich afspeelt in Colombia is bijna ten einde. Zaterdag is de grote ontknoping. Dan wordt bekend wie van de drie finalisten de mol is en wie het programma wint door de mol te ontmaskeren. De laatste overgebleven deelnemers zijn Merel Westrik, Niels 'Nielson' Littooij en Sarah Chronis. Het publiek verdenkt Sarah het meeste, ook Merel staat hoog op de verdachtenlijst van mol.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP