Na de scheiding van zijn echtgenote Rita, in 1999, zijn er maar een paar vrouwen geweest die het hart van levensgenieter Rik Felderhof wisten te veroveren, zoals chef-kok Denise Mooij. Later leek het voor de buitenwereld of er iets moois opbloeide tussen Rik en dieetgoeroe Sonja Bakker. Hij zei 'zeg nooit nooit', maar Sonja werd echter verliefd op haar huidige echtgenoot Jan.

 

Geen goede partner

'Ik hoef geen ring meer om iemands vinger te schuiven. En ik val ook niet op veel jongere vrouwen. Ik ben niet iemand die op zijn gele gympen achter een vrouw aan rent. Dan zou ik mezelf uitlachen.' Rik ziet het niet zitten om een relatie te krijgen met een vrouw die veel jonger is, maar iemand van zijn eigen leeftijd is ook niets voor hem. 'Ik ben gewoon niet de meest geschikte partner. Het is toch niet leuk om verliefd te zijn op iemand die acht, negen maanden per jaar in het buitenland woont?'

Ah, zou dat de reden zijn waarom het nooit meer is geworden met Sonja...?

 

Lees het hele verhaal nu in Story.

Beeld: Peter Smuldes

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders