Iedere week weer maakt de nieuwe aflevering van ‘Steenrijk, Straatarm’ een hoop los bij de kijkers thuis. Maar waar de goede daad van Vasco vorige week enkel emotionele en positieve reacties opriep, maken de rijke zusjes in de laatste uitzending vooral boze tongen los.

In Steenrijk, Straatarm is elke week opnieuw te zien hoe een minderbedeeld gezin van leven ruilt met een stel dat niet op de centen hoeft te letten. De nieuwste uitzending draait om de familie Holleman, en de zussen Natasha en Bianca. Op Twitter gaat het voornamelijk over het blonde duo en de reacties pakken helaas niet goed uit voor de meiden.

Article continues after the ad

Dankbaar

Bianca en Natasha wonen in Amsterdam en hebben een eigen bedrijf opgestart met behulp van wat kapitaal van hun vader, waar de twee hem natuurlijk ontzettend dankbaar voor zijn. Dat is niet het enige; alles waar ze blij mee zijn, schrijven ze op. De zussen zijn veel bezig met de planeet en ook gezonde voeding staat hoog op de agenda.

Van 80 naar 1.250 euro

Waar Bianca en Natasha alles kunnen doen en laten wat ze willen, is dat bij de familie Holleman heel anders. Martin heeft zijn baan verloren, waardoor hij en zijn gezin onder bewind staan en de schuldsanering in moeten. Het gezin moet daarom rond zien te komen van 80 euro per week. Tijdens de ruil wordt daar ineens een flinke schep bovenop gedaan; op dat moment hebben ze een weekbudget van maar liefst 1.250 euro.

Nep

Hoewel de zussen zichtbaar geraakt worden wanneer ze naar de voedselbank moeten en laten weten veel respect te hebben voor de familie Holleman, worden ze op Twitter vooral afgebrand. 'Hoe nep zijn zij?', vraagt iemand zich af. Ook vragen meerdere kijkers om een teiltje.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Superfoods

Wat de kijkers van Steenrijk, Straatarm bovendien een rare keuze vinden, is dat de zussen de familie Holleman superfoods cadeau doen. 'Koop dan wat nuttigs', klinkt het op Twitter.

Door: Flaironline | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.