Zakenman Jacques Parson maakte het voor Estelle Cruijff mogelijk om in een miljoenenappartement te wonen. Nu er ruzie is ontstaan en ze dakloos dreigt te worden, suggereert Estelle dat er mogelijk sprake was van meer dan vriendschappelijke gevoelens van Jacques’ kant.

In 2017 nam Estelle Cruijff haar intrek in een luxueus, maar vooral peperduur (1,2 miljoen euro) appartement in Amsterdam-Zuid. Er werden de nodige vraagtekens bij  Estelle’s verhuizing gezet, want het was een publiek geheim dat ze er na haar scheiding van Ruud Gullit financieel niet bepaald warmpjes bij zat. Later bleek dat zakenman Jacques Parson het appartement voor Estelle had gefinancierd. En toen kwam vorig jaar het nieuws naar buiten dat Estelle haar betalingsverplichting aan Jacques niet voldeed, waarop ze afgelopen maandag lijnrecht tegenover elkaar stonden in de Amsterdamse rechtszaal. Volgens Estelle waren er helemaal geen duidelijke betalingsafspraken gemaakt.

Article continues after the ad

Gevoelens

Desondanks werd er vorig jaar beslag gelegd op het riante appartement en de bankrekening van Estelle. ‘Ik denk dat er iets anders speelt,’ zei Estelle in de rechtszaal. ‘Misschien is hij teleurgesteld in zijn eigen verwachtingen.’ Estelle leek te suggereren dat Jacques mogelijk meer dan vriendschappelijke gevoelens voor haar koesterde. Jacques liet Story weten niet op vragen daarover in te willen gaan.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.