Rico Verhoeven fanatiek

Dat Rico Verhoeven fanatiek is in zijn sport, blijkt ook maar weer uit het filmpje dat hij op zijn Instagram heeft geplaatst. Hierin is te zien hoe de kickbokser zijn goede vriend Jandino Asporaat op een pijnlijke manier voorbereidt op zijn grote doorbraak in Amerika. 

Sparren

In het filmpje zien we hoe Rico aan het sparren is met Jandino en hem vervolgens een trap geeft, die hij niet op tijd kon ontwijken. De presentator valt op de grond en heeft overduidelijk pijn. Rico schrikt er zelf ook een beetje van, aan zijn blik te zien.

"Een paar belangrijke lessen werden geleerd. Een daarvan was om te blijven staan na hard geraakt te zijn... Ik weet niet zeker of de lessen op de juiste manier werden ontvangen", schrijft Rico op Instagram. "Ps. Ik denk dat ik aan mijn aanpak moet werken, maar we leven en we leren, toch?"

Jandino reageert ook op de foto. "De bedoeling was mij helpen doorbreken, niet mijn benen breken!", schrijft hij.

Article continues after the ad

New York

Jandino heeft zichzelf als doel gesteld om met zijn humor als stand-up comedian de wereld te veroveren en dat kan op geen betere plek dan in New York. Samen met bekende vrienden, zoals Rico, Tineke Schouten en Najib Amhali, gaat hij het avontuur aan in Dino & Friends in New York.

Het programma is vanaf morgen elke dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS 6. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders