‘Jarenlang zweeg Ricky Martin over zijn geaardheid. Tót de geboorte van zijn tweelingzonen. Met zijn kersverse echtgenoot Jwan Yosef lijkt de latinozanger zich nu op te maken voor het verwezenlijken van zijn volgende droom: een dochter!

Vanaf het moment dat Ricky Martin (46) tot popidool werd gelanceerd, is hij mateloos populair. Dat heeft de latinozanger uit Puerto Rico niet alleen aan zijn stem en opzwepende nummers te danken. Het zijn vooral zijn verleidelijke looks die zijn fans wild maken. Jarenlang wilde Ricky voldoen aan het beeld van heteromacho, totdat hem dat in 2010 opbrak. Op zijn website schreef hij: ‘Ik ben er trots op te zeggen dat ik een gelukkige homoseksuele man ben.’ Dat die onthulling zijn carrière zou kunnen schaden, deerde Ricky niet meer. Voor zijn tweelingzonen Valentino en Matteo (9), die via een draagmoeder ter wereld kwamen, wilde Ricky alleen nog maar eerlijk zijn. ‘Toen mijn baby’s werden geboren, hield ik ze vast en zei ik tegen mezelf dat ik sterk moest zijn. Ik wil dat zij kunnen opgroeien in een huis vol liefde en transparantie. Ik wil niet dat ze hoeven te liegen. Zij moeten gewoon kunnen zeggen: Ja, mijn vader is homo.’ Trots stelde Ricky niet veel later zijn partner Carlos González Abella voor. ‘Ik vind hem zo sexy en slim.’ De zanger leek zich op te maken voor een huwelijk met Carlos, die het perfect kon vinden met Ricky’s zonen. Maar begin 2014 gingen de twee als goede vrienden uit elkaar. Enkele maanden daarna zou Ricky mooie tijden beleven met de Australische ex-zwemmer Ian Thorpe, maar dat werd nooit bevestigd. Via Instagram kwam Ricky in 2016 in contact met de Syrische kunstschilder Jwan Yosef (33). ‘Ik was onder de indruk van zijn werk en toen heb ik hem geschreven. We hebben een half jaar berichten verstuurd, zonder dat ik hem ooit had gehoord.’ Na de uiteindelijke live-ontmoeting was Ricky verkocht en verloofde hij zich rap met Jwan. Stralend liet de zanger recentelijk weten in het geheim te zijn getrouwd. Ricky’s geluk lijkt nu compleet. Al heeft hij nog één onvervulde droom: een dochter! ‘Ik wil een papa’s kleine meid, want het ouderschap maakt alles leuker!’

Dit artikel komt uit Story 04. Deze editie ligt nu in de winkel.

Beeld: ANP

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week de BN'ers die genieten van de warme tempaturen in ons kikkerlandje.

 

A post shared by Gerard Joling (@gerard_joling) on

 

A post shared by gerardekdom (@gerardekdom) on

 

A post shared by Victoria Koblenko (@vkoblenko) on

 

A post shared by Kim Feenstra (@k2im) on

 

A post shared by Monique Smit (@moniquesmit_insta) on

Dit artikel komt uit Story editie 16. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Peter Smulders

Het blijkt dat René Froger ook nog een aantal knappe kinderen op de wereld heeft gezet. Eén daarvan is Maxim Froger. 

Maxim Froger deed in 2008 mee aan het programma Kinderen dansen op het ijs en won de schaatscompetitie. Maxim was blij dat zijn vader in de buurt was. "Hij kan af en toe even een knikje geven of een hand opsteken, zo van 'het gaat goed, pik', daar word ik ook weer rustig van."

Wij hebben wat foto's van Maxim opgezocht op zijn Instagram en zó ziet Maxim Froger er nu uit:

 

✖️

A post shared by Maxim Froger (@maximfroger) on

 

My brother the supermodel @dannyfroger

A post shared by Maxim Froger (@maximfroger) on

 

Vanavond mogen we weer en ik heb er super veel zin in! @stijnvanvliet jij ook? Haha

A post shared by Maxim Froger (@maximfroger) on

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: ANP | Bron: Grazia