Rick Vol is tot over zijn oren verliefd op de 35 jaar jongere Janine. Samen besloten ze dan ook een romantisch tripje te maken en daarvoor kozen ze een bijzondere bestemming. De vader van de meiden van OG3NE pakte namelijk zijn koffers naar... Curaçao. 

Aan de zonnige plaatjes te zien heeft het stel het aardig naar hun zin. De twee genieten niet alleen van zon, zee en strand, maar zijn ook aardig wat dingen aan het ondernemen. Zo bezoeken ze een kerk en nemen ze een duik in het onderwaterleven van het eiland. Bekijk de foto's hier.

Article continues after the ad

OG3NE

Zijn dochters zeiden toen over de relatie: 'We zijn heel blij dat papa iemand heeft en niet meer alleen door de dalen hoeft. We hebben altijd het beste met elkaar voor in ons gezin. Ons hele leven al gunnen we elkaar alles. Dat is wat onvoorwaardelijke liefde inhoudt. Als je zo close met elkaar bent als wij dan moet je elkaar alle geluk van de wereld wensen. Dat geldt trouwens niet alleen voor ons als familie; we dragen iedereen die we kennen een warm hart toe.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: SHOW | Beeld: Instagram