Paul de Leeuw zou zich niet zo druk moeten maken over kritiek op zijn programma. Dat adviseerde zijn goede vriend Richard Groenendijk woensdag in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10.

Lees ook: Paul de Leeuw onthult dat hij slapeloze nachten had door zijn programma

Kritiek

"Het gaat in dit vak niet om de kritiek maar het gaat erom dat je meedoet. En je hebt twee soorten mensen: mensen die scheppen en mensen die kritiek leveren. Ik ben altijd heel erg blij dat ik bij die eerste groep hoor", aldus Richard. Zelf is hij naar eigen zeggen nooit bezig met recensies of kritieken. "Ik moet je oprecht zeggen dat ik dat soort dingen nooit lees. Maar echt nooit. Als je creëert hoort dit erbij. Dan weet je gewoon dat ze je kop eraf hakken."

Druk maken

Paul moet dat ook wel even een beetje laten gaan, vindt Richard. "Ik bedoel: hoe lang loopt hij nou al mee? Ik ben in de periode dat hij Lekker laat! maakte in Amerika geweest dus ik heb hem hier nog niet over gesproken. Maar ik ga hem hier zeker even over bellen en zeggen dat hij zich niet zo druk moet maken."

Vorige week haalde Paul op Twitter uit naar AD-columniste Angela de Jong. De 55-jarige presentator was het zat dat de journaliste zich keer op keer negatief uitliet over zijn latenightprogramma.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders | Bron: ANP

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders