Paul de Leeuw zou zich niet zo druk moeten maken over kritiek op zijn programma. Dat adviseerde zijn goede vriend Richard Groenendijk woensdag in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10.

Lees ook: Paul de Leeuw onthult dat hij slapeloze nachten had door zijn programma

Kritiek

"Het gaat in dit vak niet om de kritiek maar het gaat erom dat je meedoet. En je hebt twee soorten mensen: mensen die scheppen en mensen die kritiek leveren. Ik ben altijd heel erg blij dat ik bij die eerste groep hoor", aldus Richard. Zelf is hij naar eigen zeggen nooit bezig met recensies of kritieken. "Ik moet je oprecht zeggen dat ik dat soort dingen nooit lees. Maar echt nooit. Als je creëert hoort dit erbij. Dan weet je gewoon dat ze je kop eraf hakken."

Druk maken

Paul moet dat ook wel even een beetje laten gaan, vindt Richard. "Ik bedoel: hoe lang loopt hij nou al mee? Ik ben in de periode dat hij Lekker laat! maakte in Amerika geweest dus ik heb hem hier nog niet over gesproken. Maar ik ga hem hier zeker even over bellen en zeggen dat hij zich niet zo druk moet maken."

Vorige week haalde Paul op Twitter uit naar AD-columniste Angela de Jong. De 55-jarige presentator was het zat dat de journaliste zich keer op keer negatief uitliet over zijn latenightprogramma.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders | Bron: ANP

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders