Richard Groenendijk is helemaal gestopt met sociale media. De cabaretier werd er niet goed van. 'Ik ben ermee gekapt. Weg Instagram en Facebook. Weg Twitter', vertelt hij in het AD.

'Volgens een Deens onderzoek zijn de mensen die het meeste op Facebook posten het ongelukkigst. Geloof ik meteen. Het is één grote goednieuwsshow. Als ik die mensen tegenkom, strookt dat zelden met hun elektronische enthousiasme', aldus Richard.

Zelf aan mee

De komiek deed er zelf ook aan mee, geeft hij toe. 'Kijk mij eens vanavond bij Bette Midler in New York zijn. Op een bepaald moment word je er niet goed van. Wéér lezen hoe iemand heeft gekookt. Hoe de kinderen zwemmen, carnaval vieren, in de kerstboom hangen. Ik heb een week genoteerd wat ik niet had mogen missen. Niks dus!'

Afgekickt

Richard is nu afgekickt. 'Ik voel me alsof ik met sigaretten ben gestopt. Zo'n nare ex-roker die tegen anderen zegt: 'Hè, zit je nou weer op dat ding te staren?!'.'


Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Vorige week werd Paul de Leeuw opgenomen in het ziekenhuis voor een knieoperatie. Naderhand liet hij al weten dat alles voorspoedig was verlopen, maar nu geeft de presentator een nieuwe update hoe het met hem is.

Paul is namelijk alweer druk aan het fietsen op een hometrainer, dus het gaat al de goede kant op. Hij heeft nog wel een 'weggetje' te gaan, maar de Leeuw geeft ook aan veel zin te hebben om te mogen optreden. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Hiep hiep hoera! James, het zoontje van Chantal Janzen en Marco Geeratz is jarig. Hij mag maar liefst tien kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren deelt Chantal een prachtige foto van haar zoon op Instagram.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Zo groot al

'Vandaag is de allerleuksteliefstegrappigste jongen van de wereld jarig, en hij is 10 geworden. TIEN! How did that happen?', schrijft ze bij het zoete plaatje. Met een ondeugend lachje kijkt James in de camera. Waar blijft de tijd? Want James is al een grote, stoere jongen aan het worden.

Grote broer

Al blijft het een heel schattig mannetje. Chantal deelt regelmatig kiekjes van haar twee lieve zoons en daar smelt je gewoon van. James is een hele trotse grote broer en hij blijkt hartstikke goed voor de kleine Bobby van tien maanden te kunnen zorgen.

Groot gezin

Chantal is sinds 2014 getrouwd met Marco. Samen hebben ze James en Bobby gekregen. Bobby is op 29 maart 2018 geboren. Uit een eerdere relatie heeft Marco twee dochters, Esmée en Isaa, en één zoon, Zion.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Instagram, Peter Smulders