Richard Gere is dolgelukkig met zijn 34 jaar jongere (derde) echtgenote Alejandra, met wie hij twee zoontjes heeft. De acteur vreest echter dat hij voortijdig afscheid moet nemen van zijn kinderen, en dat idee vindt hij ondraaglijk.

Driemaal scheepsrecht

Drie keer is scheepsrecht en dit huwelijk zal voor altijd zijn,’ zei Richard Gere (71), nadat hij in het voorjaar van 2018 met Alejandra Silva (37) de gang naar het altaar maakte. Voor Alejandra, de dochter van Ignacio Silva, oud-vicevoorzitter van de Spaanse voetbalclub Real Madrid, is dit haar tweede huwelijk. Eerder was ze getrouwd met Govind Friedland, met wie ze zoontje Albert kreeg. Dat Richard ooit weer zo happy zou worden in de liefde had hij niet kunnen bevroeden.

Article continues after the ad

Gebroken hart

Want hoewel de aantrekkelijke acteur jarenlang een van de meest begeerde mannen van Hollywood was, kende hij op amoureus gebied weinig geluk. Topmodel Cindy Crawford, zijn eerste echtgenote en tevens zijn eerste grote liefde, nam na vier huwelijksjaren de benen. Richards hart was compleet gebroken. ‘Cindy is alles voor mij. Mijn liefde voor haar is immens. Ik wil knokken om ons huwelijk te redden.’ Maar Cindy was er klaar mee.

Beeld: Brunopress
Dit artikel komt uit Story. Editie 48 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.