Begin februari werd bekend dat Ria Valk (80) weer gelukkig is in de liefde. De zangeres heeft haar hart verloren aan de tien jaar jongere Hans. En ze is helemaal in de wolken met deze nieuwe vlam.

Dat laat Ria weten in gesprek met Veronica Magazine. 'Ik heb de liefde weer gevonden', aldus Valk. 'Hij wil liever niet in het blad staan, maar ik kan je vertellen dat ik me heerlijk voel. Hij kookt, we kletsen veel en we doen leuke dingen samen. Ik vind het heel fijn om weer een arm om me heen te hebben.'

Article continues after the ad

Tuinieren

De twee hebben het ontzettend gezellig samen en zijn lekker samen aan het tuinieren. En dat Hans hierbij een beetje helpt, is wel nodig. Want het verschil tussen een roos en een tulp? Dat ziet Ria niet. 'Mijn vriend heeft gelukkig wel groene vingers', concludeert ze.

Varen

Maar dat is niet het enige wat het kersverse koppel samen onderneemt. Hans heeft namelijk een boot en dat betekent dat ze in de zomer weer lekker kunnen gaan varen. Hoe leuk!

Goede vriendinnen

Hans was de man van Wil, een vriendin van Ria. Ze werd al jaren behandeld tegen kanker en toen ze ook nog corona kreeg, bleek Wil niet genoeg weerstand te hebben. Valk heeft uiteindelijk geen afscheid kunnen nemen van haar. De twee waren acht jaar lang ontzettend goed bevriend en na haar overlijden, was het uiteindelijk Hans die contact zocht met de zangeres. 

Bron: Boulevard, Veronica Magazine | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.