De jaren 90-hitshow 'Beverly Hills, 90210' krijgt een revival. Hierin wordt stilgestaan bij de dood van Luke Perry. Maar de castleden zullen volgens Gabrielle Carteris het gemis van de acteur niet aangrijpen om de show te promoten.

Respectvol

"We willen er zeker bij stilstaan, maar we willen het niet gebruiken om de show succesvoller te maken", aldus de actrice, die in 'Beverly Hills, 90210' de studiebol Andrea Zuckerman speelde. "Dat had Luke denk ik ook niet zo gewild. En we willen het erg respectvol aanpakken."

Article continues after the ad

Luke Perry

Luke overleed 4 maart op 52-jarige leeftijd aan een beroerte. Hij zou geen vast onderdeel uitmaken van de revival, maar de producenten hoopten voor zijn dood dat ze de acteur konden strikken voor een gastoptreden. Tijdens de voorbereidingen van het nieuwe programma is hun oud-collega nog vaak onderdeel van gesprek bij de cast, vertelt Gabrielle aan Us Weekly. "We houden van Luke en het is heel moeilijk. Het is zoiets verdrietigs. We zullen de show aan hem opdragen."

Naast Gabrielle hebben ook Shannen Doherty, Jennie Garth, Brian Austin Green, Jason Priestley, Tori Spelling en Ian Ziering getekend voor 'BH90210'. Daarin spelen ze fictieve versies van zichzelf die proberen een reboot van Beverly Hills, 90210 van de grond te krijgen.

Dochter Luke

Ook de dochter van Luke Perry heeft besloten haar overleden vader op bijzondere wijze te eren. De 18-jarige Sophie heeft namelijk een tatoeage van een champignon laten zetten. "De champignon staat symbool voor mijn vader", vertelt Sophie in haar Instagram Story. Hiermee doelt ze op het milieuvriendelijke champignonpak waarin Luke werd begraven, dat was volgens Sophie een van zijn laatste wensen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron & Beeld: ANP