Rens Kroes naïef

Rens Kroes is zes maanden in verwachting. Of ze in oktober een zoon of dochter mag verwelkomen, weet ze nog niet. De foodie heeft ervoor gekozen om het geslacht van de baby een verrassing te houden.

'Het was een beetje vreemd om het scherm weg te draaien bij de 20 weken-echo, maar we hebben het gedaan,' laat de zus van topmodel Doutzen Kroes op Instagram weten. Zij en haar vriend Sid houden wel van een verrassing. 'Iedereen om ons heen is zo benieuwd, net als wij. Zoveel speculatie!'

Geen kwaaltjes

De foodie laat weten dat ze zich goed voelt. 'Ik ben maar een dag misselijk geweest en ik ben ook niet heel moe.' De aanstaande moeder heeft wel een paar aanpassingen in haar leven gedaan. Zo gaat ze elke dag om 23 uur naar bed om ervoor te zorgen dat ze elke dag acht uur slaap krijgt. 

Sterke band

De babybuik van Rens is flink aan het groeien. 'Sinds half april voel ik de kleine bewegen,' schrijft ze. De band met haar baby is nu al sterk. 'Ik zing en praat veel tegen mijn buik. Ook dans ik veel en eet ik zo gezond mogelijk.

Article continues after the ad

Groot avontuur

De foodie verwacht haar eerste kindje met vriend Sid. De baby wordt in oktober verwacht. De aanstaande ouders zeggen klaar te zijn voor het grote avontuur dat de baby met zich meebrengt. 'Jij wilde hier zijn kleine Powerfoodie, je hebt gekozen voor ons.'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.