Rens Kroes heeft een verrassende onthulling gedaan op Instagram Stories. Ze heeft daar laten weten dat ze al drie jaar getrouwd is met haar grote liefde Sid. Dit was tot nu toe onbekend bij het grote publiek. 

Vragenrondje

Rens beviel in oktober van haar dochtertje Maya Jade. Ondanks dat ze het nu drukker dan ooit heeft, besloot de foodblogger om toch even de tijd te nemen voor vragen van haar volgers op Instagram. 'Deze drukke mama heeft tijd vrijgemaakt voor jullie vragen', liet Rens weten en de vragen stroomden dan ook massaal binnen.

Article continues after the ad

Grote liefde

De volgers van de foodblogger zijn vooral benieuwd naar haar grote liefde Sid. Want hoewel Rens de afgelopen weken haar dochtertje Maya Jade al meerdere keren op Instagram heeft laten zien, zien we manlief nooit op haar social media kanalen voorbij komen. Gelukkig is Rens de beroerdste niet en doet ze wat onthullingen over haar liefje.

Getrouwd

Zo onthult Rens dat Sid niet haar vriendje is, maar haar echtgenoot. 'We zijn drie jaar geleden getrouwd. We kennen elkaar al dertien jaar. Er was geen groots huwelijksfeest, dus hopelijk kunnen we dat ooit nog eens doen.'

Het leven met baby

Eerder vertelde Rens al over de impact van baby Maya op haar relatie met Sid: 'We kennen elkaar door en door, maar zelfs dan kun je elkaar af en toe nog verbazen in je nieuwe rol als vader en moeder. Dat heeft natuurlijk alles te maken met onze vermoeidheid, dat levert meer irritaties op dan normaal (...) Je leeft gewoon een beetje langs elkaar heen. Het is nu Maya voor en na, maar ik verwacht dat dit uiteindelijk wel weer bijtrekt.'

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.