Afgelopen week deed René van der Gijp rake uitspraken over Manon Meijers, de vriendin van Guus Meeuwis. De styliste beet van zich af via een bericht op Instagram en werd massaal gesteund. Na alle ophef betuigt de voetbalanalist spijt over zijn opmerkingen. 

René noemde Manon tijdens een uitzending van Veronica Inside de ‘omgebouwde broer’ van haar vriend Guus Meeuwis. Die opmerking schoot bij Manon in het verkeerde keelgat. Op Instagram liet ze weten waarom. 'Afgelopen dinsdag achtte u het verschrikkelijk grappig om mij in uw voetbalprogramma (werkelijk geen idee wat ik daar precies mee te maken had?) finaal te schofferen. U noemde mij, terwijl u bijna stikte van het lachen, ‘de omgebouwde broer van Guus Meeuwis’ en ging he-le-maal stuk om mijn lengte', schrijft Manon bij de foto. 

Spijt

De styliste kreeg veel bijval. Haar vriend Guus Meeuwis gaf aan woedend te zijn en ook Fred van Leer was niet van de opmerking gediend. 'Als je zo graag grapjes wil maken over het uiterlijk van anderen, koop eerst een spiegel', aldus Fred op Instagram. Het ging René niet in de koude kleren zitten en de voetbalanalist geeft aan spijt te hebben van zijn uitspraken. 'Als dat meisje ermee gezeten heeft, vind ik dat heel erg. Dat meen ik echt, want daar maak ik de grap niet voor', zegt hij in het programma. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Article continues after the ad

Beeld: ANP