Het jongste zoontje van Renate en Winston Gerschtanowitz wordt al bijna een tiener. Op Instagram staat de presentatrice stil bij de negende verjaardag van haar zoon Benjamin en vertelt ze hoe trots ze is op de kleine man.

"Dat je aan je kinderen ziet hoe snel de tijd gaat, is een feit", schrijft ze. "Mijn kleine menneke is vandaag 9 jaar geworden. Ik kijk met trots hoe groot en wijs hij wordt, maar dank God op mijn knieën dat hij nog af en toe bij ons in bed kruipt en graag kroelt. Lieve Benjamin, je bent het zonnetje in ons gezin en je maakte ons compleet. Lief, bescheiden en zorgzaam. Verander nooit iets aan je lieve insteek. Je bent een zoon om trots op te zijn!"

Article continues after the ad

Felicitaties

Benjamin wordt uitgebreid gefeliciteerd door haar onbekende én bekende volgers. "Je ziet aan alles dat dit een goedzakkie is!", schrijft Jim Bakkum. ''Mooi! Gefeliciteerd met jullie knappe vent'', laat Anouk Smulders weten. Ook Quinty Trustfull en Bas Smit laten hun felicitaties achter. Renate en Winston verwelkomden in 2008 hun eerste zoontje Julian en twee jaar later hun jongste zoon Benjamin. In 2011 trouwde het koppel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders