Vrij recentelijk schreeuwde Heidi Klum nog van de daken dat Vito Schnabel de man van haar dromen was. Maar inmiddels lijkt de liefde helemaal te zijn bekoeld. De twee hebben besloten voorlopig een punt te zetten achter hun relatie. En het is nog maar de vraag of de passie ooit weer zal oplaaien tussen de twee... 

De panterprintkleding die zij ontwierp voor supermarktketen Lidl mag dan een succes zijn, privé maakt voormalig topmodel Heidi Klum (44) een heftige periode door. Haar relatie met kunsthandelaar Vito Schnabel (31) verkeert immers in zwaar weer. Een anonieme bron vertelde aan entertainmentblad People: ‘Ze nemen even afstand van elkaar. De afgelopen tijd was moeilijk. Ze wonen beiden aan een andere kustlijn en het nieuwe schooljaar begint. Heidi wil zich focussen op haar kinderen.’ Maar of dat werkelijk de reden van de relatiepauze is?

Geen interesse in anderen

Een paar maanden geleden zei Heidi nog steeds verliefd te zijn. ‘Heel erg zelfs. Ik heb dus geen interesse in andere personen.’ Voor Vito lijkt dat anders te liggen. Zo werd hij in juni nog zoenend gespot met een andere dame. En eerder in zijn relatie met Heidi, met wie hij sinds begin 2014 samen is, ging het gerucht dat hij een affaire had met Fifty Shades of Grey-actrice Dakota Johnson, met wie hij werd gezien in New York… Niet veel later probeerde Vito – nota bene waar Heidi bij was – model Nathalie Volk het hof te maken, bij de opening van zijn kunstgalerie in het Zwitserse St. Moritz. Onthutst zei Nathalie: ‘Hij was met mij aan het flirten en wilde na afloop ook nog iets met me gaan drinken.’ Het zou goed kunnen dat Heidi haar buik vol heeft van Vito’s casanovagedrag en dat de tijdelijke afstand uiteindelijk een definitieve breuk tot gevolg heeft. Voor Heidi zou het de zoveelste liefdesteleurstelling zijn… Haar eerste huwelijk met sterrenhaarstylist Ric Pipino strandde na vijf jaar.

Nieuw geluk

Daarna vond ze nieuw geluk bij de Italiaanse Formule 1-baas Flavio Briatore. Toen ze ontdekte dat hij haar ontrouw was, verbrak Heidi – zwanger van Flavio’s dochter Helene (nu 13) – de relatie, waarna ze uithuilde bij zanger Seal, met wie ze in mei 2005 trouwde. Seal schonk haar zonen Henry (12) en Johan (10) en dochter Lou (7), en erkende Helene als zijn eigen dochter. Heidi kon haar gezinsgeluk niet op, maar in 2012 kwam daar tóch een einde aan. Seal zou zijn vreemdgegaan, wat hij ontkende. Maar voor Heidi was de koek op. Ze vond troost bij bodyguard Martin Kristen, maar toen hij over een huwelijk begon, verbrak Heidi de relatie. ‘Die onstuitbare behoefte om getrouwd te zijn heb ik niet meer.’ Vervolgens werd zij stapelverliefd op Vito. ‘Ik voel me fantástisch.’ Relatietwijfels had Heidi totaal niet. ‘Hoe ik weet dat het met hem goed zit? Nou, dat voel je gewoon. Op een gegeven moment wéét je dat je op iemand kunt bouwen.’ Maar dáár lijkt op dit moment totaal geen sprake van…

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders