Wat is er aan de hand tussen Sonja Bakker en haar vriend Barry? Voor het oog van de buitenwereld zijn ze zielsgelukkig en lijken ze alles mee te hebben, maar volgens insiders botert het al enige tijd niet meer tussen de sympathieke dieetkoningin en haar macho partner. Verdrietige Sonja zou haar relatieperikelen liever voor zich houden, maar afgelopen vrijdag werd in haar woonbuurt duidelijk dat het uit de hand loopt – de politie bleef tot half drie ’s nachts bij haar thuis.

Triest nieuws: de relatie van Sonja Bakker (46) zou op springen staan. Volgens buurtbewoners in haar woonplaats Bergen gaat het slecht tussen haar en haar ogenschijnlijk grote liefde Barry van Suijdam (47). Afgelopen vrijdagavond zou het tot een dieptepunt zijn gekomen: bewoners uit de omringende straten zagen hoe de auto van Sonja en Barry werd ‘opgevangen’ door de politie. ‘De twee hadden die avond een feestje in Hoorn. Op de terugweg zouden ze hoogoplopende ruzie hebben gekregen,’ vertelt een ingewijde aan Story. ‘De politie, die al was geïnformeerd, stond hen bij Sonja’s huis op te wachten. Sonja stapte totaal overstuur uit en Barry vluchtte weg. De politie heeft nog naar hem gezocht om zijn verhaal aan te horen, maar van wat wij hebben begrepen, hebben ze hem niet te pakken gekregen. De politie is met Sonja mee naar binnen gegaan en daar zijn ze tot half drie in de nacht gebleven.

Zorgen

De volgende dag kwamen er vriendinnen van Sonja en sindsdien heeft niemand haar meer gezien. Ook Barry heeft zich niet meer vertoond. Wij denken dat Sonja is ondergedoken. Iedereen in Bergen maakt zich zorgen om Sonja. Van de buitenkant lijkt het alsof ze heel gelukkig is en iedereen begrijpt ook dat ze dat beeld in stand wil houden. Maar het lijkt dus allesbehalve een mooi plaatje. Zij en Barry hebben een behoorlijk explosieve relatie. Niemand begrijpt waarom ze bij hem blijft.’ Politie Noord-Holland laat Story desgevraagd weten: ‘We hebben op vrijdagavond inderdaad een melding voor die straat in Bergen gekregen. Het klopt dat we daar naartoe zijn gegaan. Uit privacyoverwegingen kunnen wij echter niet meer dan dat zeggen.’

Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 49 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.