Voor André Hazes (24) is Monique Westenberg (40) niet de eerste oudere vrouw met wie hij een relatie heeft: op zijn vijftiende (!) had hij een verhouding met een tien jaar oudere vrouw. Relatiecoach Denise Janmaat denkt te weten waar André’s voorkeur voor rijpere partners vandaan komt, en waarschuwt voor een definitieve liefdesbreuk...

More content below the advertising

‘Jong en speels’

Volgens dating- en relatiecoach Denise Janmaat, die vaker door Story geraadpleegd wordt, is het niet vreemd dat André op rijpere vrouwen valt. ‘De factor die bij André meespeelt, is dat hij thuis altijd een heel sterke moeder heeft gehad. Rachel Hazes heeft alles altijd in goede banen moeten leiden. Voor de dood van André Hazes, maar ook na zijn dood. In elk interview zegt André dat hij dat altijd enorm heeft gewaardeerd. In relaties zie je vaak dat ze een vrouw kiezen die op hun voorbeeld lijkt. Want dat is vertrouwd en daar voelen ze zich veilig bij. En je ziet dat Monique net zo’n sterke vrouw is als Rachel. Ook zíj is thuis degene die alles in goede banen weet te leiden. Kennelijk wil André dat nu. Om geleid en gestuurd te worden. Waardoor hij ook jong en speels kan blijven. Dat patroon zag hij ook bij zijn ouders. Rachel was degene die zijn vader stuurde. Met alle ruzies die daarbij horen. Net als die André nu met Monique heeft. Met als gevolg dat je geen gelijkwaardige relatie meer hebt. Als de ander jouw leven stuurt, is er sprake van ongelijkheid. De partner die het gezin draaiende houdt, wordt dat zat.’ 

Lees het hele artikel in Story 4. Deze editie ligt nu in de winkel.


Beeld: Peter Smulders

Pierre van Hooijdonk

Oud-profvoetballer Pierre van Hooijdonk is in diepe rouw. Op Twitter laat hij weten dat hij gisteren zijn vader heeft verloren.

Pierre bedankt zijn vader Jan voor alle liefde die hij van hem kreeg, maar ook voor de persoon, vader en opa die hij was. "Je liet een enorme vechtlus zien, maar dit gevecht kon je niet winnen. Je hebt een andere reis voor de boeg, maar helaas kom je niet meer terug. Rust in vrede", schrijft hij bij de foto's op Twitter.

More content below the advertising

Jan van Hooijdonk was niet de biologische vader van Pierre. Hij trouwde met Pierre's moeder Corrie, toen ze zwanger was van haar ex-vriend. Pierre's biologische vader is van Marokkaanse afkomst, maar die heeft hij nooit gekend. Corrie stierf in maart 2016.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Twitter | Beeld: ANP

Nicolette van Dam gaat een dagelijkse kookshow presenteren voor SBS6. Voor de show zoekt ze gepassioneerde hobbykoks. Een professionele jury gaat de gerechten beoordelen.

'Kan jij goed koken? Je hoeft geen prof te zijn, maar het gaat puur om één gerecht waar je al je vrienden wakker voor kan maken. Jouw eigen signature dish. Ik ben heel benieuwd wat het is en ik zou het graag willen proeven', zegt Nicolette in een promo.

More content below the advertising

SBS6

Het wordt een studioshow voor SBS6. In de nieuwe kookwedstrijd gaan elke dag vier amateurkoks het duel met elkaar aan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders