Het lijkt nog maar kort geleden - en dat is het ook - dat bekend werd gemaakt dat Erica Meiland een relatie had met privédetective Sander van Betten. Een maand later blijkt dat de relatie helaas tot zijn einde is gekomen.

Liefdesbreuk

Half maart maakten de twee bekend een relatie te hebben en bij Chateau Meiland was ook te zien hoe ze op date gingen. Maar in de laatste aflevering van de realityshow werd duidelijk dat Erica en Sander niet meer bij elkaar zijn. Volgens Shownieuws zijn ze nog wel goede vrienden en zou Sander zelfs meegaan naar het chateau in Frankrijk.

Article continues after the ad

Goede vrienden

Verder laten de twee nog niet veel los over de liefdesbreuk. Wel bevestigt de privédetective dat hij inderdaad mee is geweest met de Meilandjes. 'Ik was al een goede vriend van de familie. En ja, ik ben ook inderdaad mee geweest. Ik ga wel vaker mee op stap. Dus er is niks veranderd, hoor.'

In scène gezet

De relatie was vanaf het begin voor Chateau Meiland-volgers al niet helemaal koek en ei. Er werd namelijk gespeculeerd dat de relatie tussen Erica en Sander in scène was gezet, voor het opkrikken van de kijkcijfers van Chateau Meiland. Ook werd er toen gedacht dat de twee al uit elkaar waren. Dat ontkende Sander toen nog stellig. Waar hij toen nog zei 'nog maar net goed en wel begonnen' te zijn, is de relatie dan nu wél echt voorbij.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.